Eilisen Jalkapallotulokset | Eilisillan Jalkapallotulokset

Eurooppa - Eurooppa-Liiga
TPElfsborg3 - 0Pafos
TPPaks0 - 4Corvinul Hunedoara
TPSheriff0 - 1Zira
TPRužomberok5 - 2Tobol
TPBotev Plovdiv2 - 1Maribor
TPWisła Kraków2 - 0Llapi
Islanti - Úrvalsdeild
TPFram1 - 0KR
Suomi - Kakkonen
TPFutura0 - 1Kiffen

Jos etsit eilisen jalkapallotuloksia, olet tullut juuri oikeaan paikkaan. Sivumme kautta fanit voivat löytää haluamansa ottelun ja sen tulokset. Lisäksi he löytävät laadukkaat tilastot ja voivat katsoa otteluita livenä tai sen jälkeen, mikä on vannoutuneille faneille herkkua. Se on myös loistava tapa pysytellä itsellesi tärkeitten tapahtumien tasalla ja tehdä niiden pohjalta ennusteita.

Voit esimerkiksi tämän sivun lukemisen lisäksi käyttää SoccerStats 247:ää eilisen ottelutulosten etsintään. Kyseessä on urheilu-uutisten onlinelähde, jolta voit löytää jalkapallon ottelutulokset eri puolilta maailmaa. Sivusto päivittyy reaaliajassa, joten voit aina seurata ottelutuloksia niin Valioliigasta, EPL:stä, Mestaruussarjasta, Skotlannin valioliigasta jne. Eilisen jalkapallotulosten lisäksi voit katsella myös muiden liigojen ja kilpailuitten tuloksia. Jos kaipaat muiden lajien tuloksia ja tilastoja, käytettävissäsi on vaihtoehtoisia sivustoja, kuten TennisStats247.com tai BasketballStats247.com.

Suomi Kilpailut

Veikkausliiga Suomen Cup

Vierailemalla yllä olevassa taulukossa luetelluilla Suomen kilpailujen sivuilla pääset yleisiin tilastoihin, jotka sisältävät myös viimeisimmät jalkapallotulokset kyseisissä turnauksissa. Tämä eilisen jalkapallotulosten osio (espanjaksi resultados de fútbol de ayer) sisältää myös suomalaisten turnausten tulokset, jos eilen pelattiin yhtään ottelua.