Suomen Jalkapallo

Suomen jalkapallo

Suomessa pelataan vuoden aikana useita merkittäviä jalkapallotapahtumia, joissa eri jalkapalloklubit kisaavat parhaan tittelistä ja pääsylipusta kansainväliseen Mestaruussarjaan tai Euroopan liigaan. Suomen merkittävin jalkapalloliiga on Valioliiga, joka pitää futisfanit kiireisinä yhdessä alhaisemman tason kisojen ja liigatapahtumien kanssa.

Jalkapallon ystävät voivat nyt pysyä ajan tasalla Suomen otteluista, niiden tuloksista ja sijoituksista koko maan kattavan, yksinkertaisen sovelluksen kautta. Suomen jalkapallo -sovelluksen välityksellä napsautat hetkessä esiin esimerkiksi Valioliigan ottelut ja tulokset.

Voit ladata sovelluksen ilmaiseksi Google Play Storesta tai iOS App Storesta.

Android App

Tämän mobiilisovelluksen ansiosta Suomen jalkapallofanit pysyvät ajan tasalla kaikista pelatuista otteluista, niiden yksityiskohtaisista tuloksista, tulevista kohtaamisista, liigasijoituksista jne. Lisäksi näet Euroopan ja muun maailman kisat osiosta Kaikki kilpailut. Tietojen tarjoamisesta ja päivityksestä vastaa jalkapallotulosten paras sivusto eli SoccerStats247.

Alla olevasta taulukosta näet Valioliigan viimeisimmät otteluparit, joukkueet, päivämäärät sekä peliareenat:

Match
Venue
24.06.2021
AC Oulu vs KuPS
24.06.2021
HJK vs KTP
23.06.2021
Lahti vs HIFK
24.06.2021
Honka vs Haka
23.06.2021
Ilves vs Inter Turku
24.06.2021
Mariehamn vs SJK

Voit asettaa monenlaisia vetoja kaikkien otteluiden kohdalla, suoraan säännösteltyjen vedonlyöntisivustojen, kuten Unibetin tai Bet365:n, kautta. Suosittelemme sinua kuitenkin harrastamaan vedonlyöntiä kohtuuden rajoissa, jottei sinulle muodostu peliriippuvuutta.

Monille jalkapallosta on muodostunut elämäntapa, ja jalkapallo-ottelut lukeutuvat television seuratuimpiin ohjelmiin. Onkin sanomatta selvää, että jalkapallo on erityisen tuottelias bisness, jossa hävitään ja voitetaan, ja johon sijoitetaan miljoonia euroja siinä toivossa, että rahat toisivat voittoa televisio-oikeuksien ja mainostulojen muodossa, houkuttelisivat faneja stadioneille ja tuloja kansallisten ja kansainvälisten turnausten muodossa. Euroopan jalkapallomarkkinoiden arvo on Deloitten, arvion mukaan noin 25,5 miljardia euroa, joten ei ole mikään ihme, että yhä useampien ihmisten mielenkiinto ja panokset suuntautuvat juuri tähän lajiin.

Oletpa sitten fani, joka haluaa seurata suosikkijoukkueesi otteluita tai urheilukärppäsen purema, joka haluaa päivitystä kokonaistuloksista ja suuntauksista, yllä esitellyt mobiilisovellukset tarjoavat pikaisen katsauksen Suomen jalkapallon pariin.